TwoMoons

Adik Saloma

Hi stalker. I'm Intan Scha Nana bananananana. HEHE :p The owner of this blog. Now 2017, my age 21 years old and stay at Batu 9, Cheras. Btw thanks for preview ok honey ;)

Story Minah Pendek Link
My Lovely Girlfriend

 

Credits

Owner: Intan Scha Nana
Editor: Yuzs Aleya
Others:   
Mimpi Harap Jadi Kenyataan ^.^v

Assalammualaikum :) Malam ni ade semangat sikit nak update blog ni , Hihi . Ade cerite sikit nak cerite tu update ni, kalau takde cerite taktau nak update ape kankan. HAHAHA. Lagi pun nak kongsi dengan kawan girl kita, tapi kawan pun macam dah buat hal masing-masing je and  busy. So lepaskan kat sini jelah mampu HAHAHHA. Btw nak cerita pasal mimpi kite sebenarnya. Haritu ada mimpi orang mai rumah masuk meminang. Tapi tak nampak siapa lelaki tu. Lepastu kite straight bangun dari tidur. Serius menggigil time sedar tu. Sampai sekarang dok fikir siapakah gerangan jejaka itu. Cewaahh . HEHE :P Kita cerite dengan akak , dia boleh cakap tu tandanya kau lambat lagi lah nak kahwin. Mungkin umur 30 tahun nanti baru nak kahwin. HAHAH kuang asam jawa punya kakak. Sebab adik beradik semua ade pasangan, adik yang bawah kite pun ade pakwe, couple dah lama, nak kahwin tapi katanya taknak langkah bendul. Nak tengok akak dia yang ni kahwin dulu. HAHAHA , semua dok target kite ni anak dara tua. Kuang ajaa semua adik beradik kita ni, hahaha menyakat kuat . Kihkih. Tu bila kita ade pakwe semua dok sibuk nak tahu siapa and mention semua adik beradik yang lain. KAHKAHKAH, semua perangai takleh blaa. Takpe kita tunggu je jodoh tu sampai, Allah dah tentukan cantik jalan hidup kita. Cuma cepat atau lambat je kankan. So SABAR SELAGI MAMPU. ^.^ Tapi sebenarnya kita dah ade someone dalam hati ni, cuma hanya mampu secretkan je and taknak sebar2kan. InshaALLAH kalau kami ade jodoh naik pelamin sama-sama lah . Hihihi, Harap dipermudahkan segala urusan. Amin. Amin.  Kita hanya mampu merancang dan Allah  yang menentukan. So kene banyak bersabar, banyak berdoa agar semuanya baik-baik saja dan berjalan lancar perancangan tu. :) "Rabbi Yassir Wala Tua'asir , Rabbi Tamim Bil Khair"  Amin Ya Rabbal Alamin.
:>



Older Post